Ijesztő? Ennyivel megúszta a karcagi bestiális gyilkos

Megosztás

Pénteken ítéletet hoztak annak a férfinek a büntetőügyében, aki saját korábbi élettársát, a fiatal édesanyát gyilkolta meg, mert az nem akart kibékülni vele.

A bíróság ítélete tíz év, de még lehetőség van a fellebbezésre.

Mariannát 2020. december 22-én gyilkolta meg a volt barátja – írja a Blikk. B. Attila karácsony előtt két nappal azért utazott Karcagra, hogy kibéküljön a nővel, akivel előtte öt évig éltek együtt. Nem járt sikerrel, összevesztek, vitájuk veszekedéssé, majd verekedéssé fajult. Attila végül megfojtotta a 24 éves nőt. A gyilkosság idején a szomszéd szobában tartózkodtak a gyerekek: a közös 3 és a nő 7 esztendős fia. Attila ezután a csomagtartóba rakta a holttestet, és a gyermekükkel együtt 130 kilométert vezetett a szülei felsőlajosi házához.

A holttestet másnap elásta a közeli erdőben, aztán két hétig úgy tett, mintha ő is keresné a volt párját. Amikor már azt hihette, hogy sikerül megúsznia a felelősségre vonást, a rendőrök behívták kihallgatásra. Először azt hazudta, hogy a Dunába dobta a nőt, aztán megtört és elmondta a teljes igazságot. A döntést rezzenéstelen arccal fogadta.

Kapcsolódó cikkek